Eindhoven-skyline-anc

ANC Access ontzorgt en levert totaal oplossingen !

De mensen en het materieel maken het verschil bij ANC Access.

Product Info

historie

ANC Access is in 1993 opgericht door de heer John Blok, zelf op dat moment al 20 jaar actief in de branche. In de eerste jaren lag de focus van het bedrijf op de productie van bouwliften. In de loop van de jaren evolueerde ANC Access van een productiebedrijf naar een professionele service verlener op het gebied van verticaal transport.

A'dam toren ANC

ANC Access levert totaaloplossingen en garandeert u een excellente service.

Management

"Wij van ANC ACCESS geloven in samenwerkingen waarin alle partijen gelijk zijn, partnerships;

Onze missie is om samen, op een slimme, flexibele en betrouwbare manier, personen en goederen naar de juiste hoogte te brengen.

Wij zijn onafhankelijk, hierdoor kunnen we de klant altijd de juiste oplossing bieden waarbij het hoogste rendement behaald kan worden.

Daarnaast staan kernwaarden zoals loyaliteit, veiligheid, oprechtheid en teamverband bij ons hoog in het vaandel."

 

 

Management_Pascal_matheeuwsen2

Pascal Matheeuwsen

Eigenaar
Management_John_Blok

John Blok

Oprichter / Eigenaar
foto ANC Mark Damen

Mark Damen

General Manager
160712.1.004

Erwin van Schoonderwalt

Financieel Directeur

Veiligheid en Duurzaamheid

 

Innovatieve oplossingen dragen bij aan een duurzaam bouwproces. Duurzaamheid vormt een belangrijke doelstelling binnen onze bedrijfsvoering. 

Onze liften worden constant gebruikt door professionals wereldwijd, welke onze liften huren voor de periode welke zij deze nodig hebben. Ook hebben wij liften welke personen en goederen tegelijk kunnen transporteren. Hierdoor dragen wij bij aan een verduurzaming van de maatschappij.

Een schoon en gezond milieu is bij ANC Access zeer belangrijk. We investeren continu in nieuwe verbeterde onderdelen, gereedschappen en verbruiksproducten die voldoen aan de huidige en de strengste milieu-eisen. Hierdoor kunnen wij oplossingen aandragen welke uw logistieke uitdagingen efficiënter, duurzamer en veiliger mogelijk maken.

Veiligheid :

Bij ANC Access staan veiligheid en gezondheid bovenaan, goed veilige en gezonde arbeidsomstandigheden vormen daarom geïntegreerde doelstellingen binnen onze bedrijfsvoering

Personen, transport en goederen liften zijn uitgegroeid tot onmisbare hulpmiddelen op de bouwplaats dit om veilig en snel goederen en personen verticaal te transporteren. Uiteraard moeten deze liften, zoals elke machine, met de nodige zorg en veiligheidsvoorschriften behandeld worden. Daarnaast moeten de liften verplicht gekeurd worden.

Vacatures

Jouw eigen carriere in de lift!

Het succes en de verwachte verdere groei van ANC Access vloeit voort uit het talent van onze medewerkers. Gepasioneerde vakmensen die onze verticale transport oplossingen, bedenken, ontwerpen, maken en servicen. Met enige regelmaat komen er mooie kansen voorbij om bij ons aan de slag te gaan. Check onze vacatures hier:

Of stuur een open sollicitatie met CV en motivatiebrief naar Mirjam Zijlstra mirjam.zijlstra@raxtar.com 

 

© 2017 ANC Platforms & Hoists