Raxtar-17-2

Diensten

ANC Access maakt het verschil in de markt door goed te luisteren naar de klant: “Om als volwaardig partner mee te kunnen denken moet je eerst glashelder hebben wat de behoeften zijn van een klant in een specifieke situatie.” Bij ANC Access zijn de lijnen kort, waardoor afdelingen razendsnel bij en om kunnen schakelen hierdoor zijn wij in staat zijn om exact te leveren wat nodig is om een project succesvol te maken.

Ontzorgen
Door de jarenlange ervaringen en aanwezige kennis neemt ANC Access zorgen uit handen en is verantwoordelijk voor de voorbereiding, berekeningen, tekeningen,(de)montage en onderhoud. We begeleiden het gehele project van aanvraag tot oplevering en denken mee in hoogwaardige en efficiënte oplossingen passend voor ieder project.

Zekerheid
Kies je voor ANC Access dan kies je voor zekerheid, ANC Access komt de gemaakte afspraken na en levert excellente service. Al onze producten voldoen aan de laatst gestelde normen en richtlijnen en worden uitgebreid getest voordat deze geplaatst worden op locatie. Onze manier van werken en de kwaliteit van onze producten minimaliseert de kans op storingen waardoor het hoogste rendement behaald kan worden.

© 2017 ANC Platforms & Hoists